از صعود اورست تا سقوط انسانيت

Tuesday, September 19, 2006

 

بررسی مدارک پزشکی 2



باری دیگر "مدرک 1" از مجموعه مدارک پزشکی را بررسی می کنیم . ترجمه آن به شرح زیر است :


کلینیک بین المللی نپال

خطاب به کسی که دنبال کننده این مورد است :

2 جون 2005 :

او یک کوهنورد 32 ساله است و در حالی که برای صعود به اورست تلاش می کرد بیش از 2 ماه را در ارتفاع بالاتر از 5000 متر گذرانده است . دو روز پیش در ارتفاع حدود 7500 متر دچار حالت تهوع شدید شده و به حالت کما میرود! دیروز بوسیله شرپا ها به بیس کمپ منتقل شده و امروز صبح با هلیکوپتر به این کلینیک منتقل میشود .
همچنین او دو هفته پیش دچار حالت تهوع مشابهی شد که وقتی به ارتفاع 6400 رفت برطرف گردید! نه سردرد و نه هیچ علامت دیگری! علاوه بر این او ورزشکاری سالم و قوی است و هیچ نوع دارویی مصرف نمیکند .

مشاهدات :
• اسکیل کما 8
• ضربان قلب 55 ضربان در دقیقه
• فشار خون 80/120
• هر دو مردمک چشم غیر فعال
• قدرت هر دو دست و پا بطور قابل توجهی کاهش یافته اما کاهش در سمت راست بسیار بیشتر است
• قفسه سینه واضح است
• صدای قلب نرمال است

در کلینیک پس از دریافت 10% گلوکز شرایط عصبی او بهبود یافته و اسکیل کما به 10 می رسد.

تشخیص : این یک بیماری ارتفاع کلاسیک نیست . او احتمالا دارای ضعف قسمت راست و یک ضایعه در نیمه چپ مغز شامل منطقه گفتاری دارد.
کاهش سطح هوشیاری او (حالت دپرس نورون های او) میتواند ناشی از کمبود گلوکز خون باشد.

لازم است که وی به یک بیمارستان با تجهیزات مناسب ICU و سی تی اسکن منتقل شود . در راه انتقال به بیمارستان سی تی اسکن انجام شود.

دکتر بودا باسنیاک


................................................


در "بررسی مدارک پزشکی 1" شرح داده شد که اطلاعات غیر واقع از سابقه بیمار در اختیار دکتر بودا باسنیاک قرار گرفت. بر اساس این اطلاعات غلط ، دکتر بودا باسنیاک تشخیص میدهد که بیماری ارتفاع ، از نوع کلاسیک نیست!
خدا را شکر! او آنقدر تجربه و دانش داشت که بداند بیماری ارتفاع قطعی است و تنها با توجه به سابقه حیرت انگیزی که برای او شرح داده شده است آن را غیر کلاسیک میداند! ، بنابر این روش درمانی را بر اساس تشخیص بیماری ارتفاع دنبال میکند .

با استناد به بخشی از روایت فرخنده صادق ، همچنین آنچه قبلا در ایمیل ها درباره عملکرد محمود گودرزی هنگامی که در بازگشت از قله به کمپ 2 بالای سر بیمار میرسد، خواندیم که محمود گودرزی روش درمانی پزشک آمریکایی را غلط دانسته و ان را متوقف مینماید ، لیلا را از گاما بگ خارج نموده و ... و بیماری او را ناشی از مشکل روحی و روانی میداند!
محمود گودرزی خوب میدانست که لیلا بهرامی در کمپ 3 و طی تلاش نهایی برای صعود قله دچار بیماری ارتفاع شده است . خوب میدانست که لازم است او را تا کمپ های پایین تر همراهی نماید و با مراقبت پزشکی از ایجاد حالت بحرانی پیشگیری نماید . اما با این کار صعود به قله را از دست میداد ! صعودی که برای آن مجوز هم نداشت! بنابر این برای رسیدن به قله از بیماران خود گذشت!
پس از صعود ، وقتی به کمپ 2 باز میگردد و اوضاع را بحرانی می بیند ، خوب میداند که او مقصر است ! خوب میداند که هیچ توجیهی برای کوتاهی نخواهد داشت . تنها راه جهت رهایی از گرفتاری این است که به همه بقبولاند هنگامی که لیلا بهرامی را به پایین بازمیگرداند شرایط خوبی داشته و بیماری او بیماری ارتفاع نیست . محمود گودرزی از شرایط منفی حاکم بر تیم نهایت استفاده را مینماید و علت بیماری لیلا را مشکلات روحی و روانی عنوان مینماید ، بدین معنا که لیلا از شدت ناراحتی از عدم صعود دچار چنین حالتی شده است!
در ادامه اجرای این پروژه دروغ پردازی ، سابقه ای نادرست از بیمار را در اختیار دکتر بودا باسنیاک میگذارد تا شاید بتواند مانع از تشخیص صحیح شود .

با معرفی دکتر بودا باسنیاک ، لیلا به بیمارستان نورویک در کاتماندو منتقل میشود و در ضمن انتقال جهت بررسی دقیق و تشخیص قطعی بیماری سی تی اسکن انجام میشود . گزارش نتیجه سی تی اسکن را میتوانید با عنوان "مدرک 2 " از مجموعه مدارک پزشکی مشاهده نمایید .

در این گزارش تاریخ انجام سی تی اسکن ، وضعیت کلینیکی بیمار (حالت کما) ، تکنیک بکار برده شده در سی تی اسکن ، یافته ها و تشخیص توسط پزشک رادیولوژیست تشریح شده است .

تشخیص رادیولوژیست بدین شرح است :

" ... تورم کلی مغز بر اثر تغییرات ناشی از کمبود اکسیژن و کم خونی که به مغز آسیب رسانیده است . "

پس از انجام سی تی اسکن بیمار به بیمارستان نورویک منتقل میشود و بررسی های بیشتر جهت تشخیص نهایی در آنجا ادامه می یابد . "مدارک 3 و 4 " از مجموعه مدارک پزشکی مربوط است به دست نوشته های پزشکان بیمارستان نورویک که انعکاس ان را در خلاصه پرونده زمان ترخیص خواهیم دید .

"مدرک 5 " از مجموعه مدارک پزشکی به ظاهر گزارش نتیجه عکسبرداری از قفسه سینه با اشعه ایکس میباشد. اما با دقت میتوان دید که این برگه درخواست عکس برداری و نحوه انجام آن است .
در انتهای این برگه نیم خطی دست نویس نوشته شده که خوانا نیست!
تفاوت بسیار آشکاری مابین عکس ریه ای که در نپال گرفته شده و آنچه چندین روز بعد ، پس از انتقال لیلا به بیمارستان جم تهران مشاهده میشود وجود دارد . بنا بر گفته پزشکان بیمارستان جم در تهران ، علت بستری بودن لیلا در بیمارستان جم تنها آب آوردن ریه و ضعیف شدن قلب بر اثر فشارهای وارده بود . و برای جذب آب ریه لیلا روزی دو نوبت کورتون میگرفت!

هنوز این سوال را در ذهن دارم که چرا گزارش دقیقی از نتیجه عکس برداری از قفسه سینه (که در بیمارستان نورویک انجام شد ) ، مشابه آنچه که در مورد سی تی اسکن دیدیم ، وجود ندارد؟!

همانگونه که در "بخش اول" نیز اشاره شد ، محمود گودرزی در گفتگوی با فرخنده صادق و بدنبال آن در رویارویی با خانواده لیلا بهرامی ، این بار علت را سکته مغزی میداند ! و اینکه مشکل لیلا به ارتفاع ربطی نداشته و در هر جای دیگر نیز اتفاق می افتاد!( که بر اساس مدارک پزشکی این نیز دروغی بیش نبود . در ادامه بررسی مدارک پزشکی به آن خواهیم رسید)

با توجه به سابقه دروغپردازی و عملکرد نفرت انگیز محمود گودرزی ، آیا حق دارم احتمال دهم که این مدرک(یعنی گزارش نتیجه عکس برداری از ریه) از پرونده پزشکی خارج شده تا بتوان بیماری لیلا را به نحو مطلوب عنوان نمود؟!

"مدارک 6 ، 7 ، 8 ، 9 و 10 " از مجموعه مدارک پزشکی مجموعه نتایج آزمایشاتی است که در بیمارستان نورویک بر بیمار انجام شد .

در ادامه به بررسی خلاصه پرونده پزشکی نپال شامل تشخیص نهایی پزشکان بیمارستان نورویک و ادامه تشخیص و درمان در بیمارستان جم تهران خواهم پرداخت .

......................................................................................................................